Inaugurarea clinicii de fertilizare artificiala

 

Centrul Medical Repromed  si-a deschis usile pe 11 octombrie curent. Este cea mai nouă clinică privata din Chisinau, specializata in problemele sanatatii reproducerii, localizată în sectorul Botanica, pe Bdul. Cuza Voda 29/1 și beneficiază de un spațiu generos și modern, cu dotări la cele mai înalte standarde europene.
Repromed oferă servicii de excelență în domeniile medicinii reproductive, ginecologiei și specialităților conexe beneficiind de cele mai noi și mai performante metode de investigație și nu în ultimul rând, de o echipă multidisciplinară de medici specialiști.
Centrul Medical Repromed  pune la dispoziție următoarele servicii clinice:

  • Diagnostic si Tratamentul Infertilitatii
  • Fertilizarea in vitro
  • Diagnostic prenatal
  • Consult genetic
  • Contraceptie moderna
  • Obstetrică și Ginecologie
  • Tratamentul disfunctiilor menstruale si endocrine
  • Urologie
  • Andrologie

Departamentul de Reproducere Asistată dispune de cel mai performant tip de laborator din domeniul fertilizării in vitro. Echipa de medici ginecologi și embriologi condusă de prof. Veaceslav Moșin au o experiență de mai mult de 15 ani în fertilizarea in vitro, au realizat peste 5000 de fertilizări in vitro și au contribuit la nașterea a mai mult de 2000 copii din eprubeta prin aplicarea cestei metode.

Departamentul de Chirurgie al Centrului Medical Repromed reprezintă un centru de referinţă în chirurgia minim invazivă, în special în diagnosticul şi tratamentul infertilităţii: mini-histeroscopia de ambulatoriu videoasistată, laparoscopia diagnostică și operatorie. De asemenea în cadrul centrului pot fi efectuate intervenții chirurgicale urologice.

La Repromed veti gasi cel mai performant ecograf multidisciplinar clasa Expert VOLUSON E8 BT12 de la General Electrics, cu investigaţii ecografice, efectuate de renumitii experti în domeniu, ca Feodosie Bejan.

Laboratorul Centrului este dotat cu aparataj si reactive de ultimă generaţie, care permit efectuarea analizelor pentru diagnosticul dereglărilor reproductive la cele mai înalte standarde internaţionale pe diverse profiluri diagnostic (dereglări endocrine, infecţii reproductive, sindrom antifosfolipidic, trombofilie înnăscută, autoimunitate reproductive, markeri tumorali).

De asemenea, Centrul Medical Repromed isi propune sa contribuie direct la cresterea nivelului profesionist si al cunostintelor comunitatii stiintifice de profil din Republica Moldova prin organizarea diverselor conferinte si manifestari stiintifice. Bunaoara, cu ocazia ianugurarii sale, Centrul a organizat Conferinta Stiintifica “Noi posibilități în diagnosticul și tratamentul dereglărilor reproductive”, care va reuni nume notorii din domeniu din tara, va fi deschisa de catre Ministrul Sanatatii al RM Dl. Andrei Usatii si il are in calitate de invitat special pe Dr. Alexander Krivokharchenko, PhD, savant la Centrul de Medicina Moleculara Max-Delbrük din Berlin-Buch, Germania.

Centrul Medical Repromed